Каталог товарів

Олива моторна TOTAL Quartz 9000 NFC 5W-30 4 л (216621)

Артикул: 820933
( 0 )
Немає на складі
В наявності
0 грн
1 507 грн
+
Способи доставки

Безкоштовна доставка від 3999грн

  Нова пошта до відділення (70грн) 

  Нова пошта до двері (140грн)

Кур'єр по місту Запоріжжя (70грн)

Безкоштовна доставка по Місту Запоріжжю від 2999грн

Способи оплати
  • Накладний платіж на Новій Пошті
  • Курьеру Нової пошти
  • Приват 24
Опис

Відрізняється покращеними антиокислювальними та мийно-диспергувальними властивостями, що сприяє продовженню періоду заміни мастильних матеріалів. Оптимальна сумісність із силовими агрегатами автомобілів марок Ford та Jaguar. Схвалено автопромисловим підприємством Volvo. Інші особливості — скорочення обсягу споживання палива на 3%, захист від корозії.

 

Технічні характеристики

Автоолива Тотал, за відгуками користувачів, дозволяє легко запускати двигун авто в будь-яку погоду, у тому числі в зимові холоди. Специфікація SAE (стандарт США) — 5W-30. Максимальна в'язкість (прокручування) становить 3500 мПа*с при температурі -25 °C. Класифікація API (Американський Інститут нафти) — CF/SL. ACEA (європейський стандарт) — A5/B5.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

CASTROL GTX Ultraclean A3/B4 10W-40 одна з найвідоміших у світі моторних олив. Це більше, ніж просто олива. Це комплекс технічних рішень і технологій, що захищає ваш двигун від щоденних проблем. Двигун у сучасному світі зазнає важких випробуваннь. Низька якість палива, високотемпературні режими і важкі умови експлуатації сприяють утворенню густих смолистих відкладень, які називаються шламами. Шлам може спричинити погіршення циркуляції оливи і передчасний вихід двигуна з ладу.

Швидке замовлення